Privat

Privata Fastigheter

Ett tryggt hem är grunden till livet!
 Tillsamans ser vi till att det händer.

Inget slår känslan av att komma in genom dörren, mötas av värmen och känna ”ojojoj, här bor vi verkligen bra, vad mysigt det är att komma hem”

Att den känslan är ovärderlig vet vi verkligen om, och därför duger det inte heller att erbjuda vilken bostad som helst, det måste vara just den som passar för dig.

Därför varierar ME Fastigheter med ett spektrum av enplansvillor,1,5 plan, 2 plan och parhus för att du ska hitta just det som passar dina behov. Samtliga i trygga, familjevänliga och naturnära områden.

 

Då vi främst tar fram nyproduktioner får du med dig en mängd fördelar som: 

Garantier – de flesta hustillverkare erbjuder upp till 10 års garanti på saker som: Väderskydd kök, badrum med mera.

Låga Underhållskostnader: Då livslängden på de vitala delarna som tak är över 25 år och intervaller för fasadmålning 15 – 20 år kan du räkna med låga underhållskostnader under många år framöver.

Kvalité: Husen är svensktillverkade med svenskt virke vilket gör att du tryggt kan bo i ditt nya hus med en säker känsla av att kvalitén är gedigen och miljömedvetenhet funnits igenom hela produktionen.

Energieffektivitet Av Högsta Klass: Nyproduktionerna jag säljer har som standard en energiklassning på c+ vilket ger er en hållbar energiåtgång som håller ner dagens dyra elräkningar.

Med denna upsjö av fördelar får du en fantastisk trygghet och grund för att hitta personliga lösningar som tar ditt drömhem dit du vill.

Om det istället är ett fritidshus du söker så ska du inte bläddra vidare, för här dyker det titt som tätt upp fritidshus i petrolska områden med hög mysfaktor.

Sök kontakt redan idag så får du veta mer om hur vi kan hitta din perfekta bostad:

Email: info@mefastigheter.se
Telefon: 070 323 05 54

Tidigare Trivsamma Bostäder

Vad Säger Våra Kunder?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

"Aldrig hade vi kunnat tänka oss ett mysigare fritidshus."

New York, USA

"För Oss Hade Det Verkligen Inte Kunnat Bli Bättre, Vi Har Fått Allt"

Athens, GR

Car Tech Building

Denver, USA

Food Lab Building

Athens, GR

Trust and Worth

Our Clients

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *