Om ME Fastigheter

Grunden från 70 talet

Det var den 2 åriga Verkstadsskolan, vilken följdes upp av 4 år som snickare, som lade den stora grunden för kunskapen om fastighetsbyggande jag kunde dra nytta av från 2006.

Men inte tänkte man, när jag var med och snickrade ICA butiken på Väddö den kalla vintern 76, att jag en dag skulle ha ansvarat för byggnationen av över 3000 kvadratmeter fördelat på ett antal industrifastigheter åt kunder och egen regi. 

Företagsamheten under 80- talet till 2005
Under 70-talets slut började tankarna snurra om att man skulle hitta på något annat. Varmare breddgrader hade alltid lockat, och 1980 drog jag iväg på det som från början skulle vara 6 månader i Röda Havet…

Det hela slutade med 5 äventyrliga år som Charter/båtskeppare för dykresekunder. 

Dessa 5 år blev startskottet för Dyk & Resespecialisten, min resebyrå som under sina 25 år kom att bli Sveriges största, och erhålla Trippel AAA samt hem tagandet av priset “Årets Outdoor Produkt Mjukvara” i konkurrens med över 200 andra utställare på vildmarksmässan.

“Den nya återstarten”
Men efter 25 år var det till slut dags att gå vidare från dykresor.

Och det föll sig naturligt att gå tillbaka till rötterna som snickare och starta ett fastighetsbolag.

Så 2006 startades ME Fastigheter. 

Varpå verksamheten drogs igång på riktigt 2008 med inköpet av tomten på Solstrålevägen 8 där det idag bedrivs förvaltning av 2 industrifastigheter.

Målsättningen med ME Fastigheter AB har alltid varit att bygga, förvärva, förädla och förvalta fastigheter samt bedriva lokaluthyrning till små och medelstora företag i olika branscher.

75+

Nöjda Hyresgäster och Kunder

15

Års Erfarenhet

35+

Avslutade Projekt

Mikael Eriksson

Ägare Av ME Fastigheter